Εκδήλωση με θέμα: «Εικονική πλοήγηση στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Λειτουργία και σκοποθεσία του Κοινοβουλίου»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων και τον κ. Γκιντέρσο Ευάγγελο, Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Επισκέψεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Εικονική πλοήγηση στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Λειτουργία και σκοποθεσία του Κοινοβουλίου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως την Παρασκευή 16/12/2022 και ώρα 10.00. Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται στα πλαίσια  του Πανελληνίου Προγράμματος: «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου», (juniorsAmbassadors) – στο οποίο συμμετέχει  και το 6ο ΓΕΛ – και που σκοπό έχει  την αναβάθμιση της γνώσης των νέων γύρω από τον Ευρωπαϊκό κοινοβουλευτισμό και τις αξίες της πολιτικής δημοκρατίας στην Ευρώπη.

   Για την παρακολούθηση είναι αναγκαίο να προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα : https://srvdide.tri.sch.gr/schools/

στο μενού: Εικονική Πλοήγηση – Στρασβούργο.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16/12/2022 και ώρα 10.00 ακολουθώντας τον παρακάτω  σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/arimylonas

​​​​​​​​​​​Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *