Εικονική επιχείρηση: Trikala concierge Συνέντευξη με το μέντορά μας κ. Ιωάννη Μπουτίνα

4o Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων

Εικονική επιχείρηση:Trikala concierge

Συνέντευξη με το μέντορά μας κ. Ιωάννη Μπουτίνα

Η μαθητική εικονική επιχείρηση του 4ουΠειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων Trikala concierge είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς του Τουρισμού και της Φιλοξενίας και φιλοδοξεί να καταστήσει την πόλη των Τρικάλων έναν από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.   Παρέχουμε στους δυνητικούς επισκέπτες όλες τις πληροφορίες που αφορούν το νομό και την πόλη των Τρικάλων (αξιοθέατα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, rent a car  κ.α.)  με σκοπό να  διευκολύνουμε τη διαμονή τους: είμαστε μία υπηρεσία «concierge». Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με το δήμο Τρικάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων και πολλές τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης της επιχείρησής μας λοιπόν, προγραμματίσαμε μια συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Μπουτίνα, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο οποίος ανέλαβε και μέντορας της επιχείρησής μας. Ο κ. Μπουτίνας μίλησε μαζί μας για θέματα που αφορούν τον Τομέα του Τουρισμούστην Περιφέρεια Θεσσαλίας και μας έλυσε πολλές απορίες δίνοντάς μας ταυτόχρονα και χρήσιμες συμβουλές. Ήταν, πράγματι,  μια πολύ ωραία συνάντηση και τον ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή του.

Δείτε εδώ ένα μέρος της  συνέντευξης που μας παραχώρησε. https://www.youtube.com/watch?v=kjrZqFV87JA&t=308s

H Εικονική Επιχείρηση αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αρχή της «εκμάθησης μέσα από την πράξη» και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Υλοποιείται από το Junior Achievement Greece σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα. Βασίζεται στο διεθνές πρόγραμμα «Company Program» που υλοποιείται σε 117 χώρες, και θεσπίστηκε από το JuniorAchievement Worldwide, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό σε θέματα επιχειρηματικότητας παγκοσμίως φιλοδοξώντας να εξοικειώσει τα παιδιά με την επιχειρηματική διαδικασία.

Μπορείτε εδώ να ψηφίσετε την επιχείρησή μας!

https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *