Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλωνκ. Δημήτριο Μήτραινα είχε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για την προαγωγή και την τοποθέτηση του στην ηγεσία της διοίκησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Τον κ. Μήτραινα συνόδευε ο Διοικητής του Α.Τ Καλαμπάκας κ. Ευάγγελος Λαφαζάνης.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ αναφορά έγινε και για τη δωρεά από πλευράς του δήμου, οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, η μετεγκατάσταση του οποίου αναμένεται  να διευκολύνει τις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος και κυρίως να λύσει δια παντός τα πρόβλημα της πρόσβασης των πολιτών όλων των κοινωνικών ομάδων.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Αλέκος προσέφερεαναμνηστικό δώρο στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή ενώ από την πλευρά του ο κ. Μήτραινας απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, για όλες τις ενέργειες του Δημάρχου προς την σωστή κατεύθυνση.

Από το γραφείο του Δημάρχου

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *