Εθελοντική αιμοδοσία διενήργησε ο Πολιτιστικός Συλλογος Μαυρομματίου «ο Καραϊσκάκης»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ        

               << Ο  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ>>

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

 

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 2710-2021 διενήργησε την46η και δεύτερη   προγραμματισμένη για το 2021 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό όπως κάθε φορά μετακινήθηκε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις .

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την ιδιαίτεραδύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω της πανδημίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών όπως προστάζουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα λίαν ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας , καθώς και ηπροσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , και κυρίως γυναίκες ,τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους όπως και τους νέους κυρίως νεαρούς εθελοντές  αιμοδότες που για πρώτη φορά συμμετείχαν  έμπρακτα στην αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό τους . Στην αιμοδοσία για μία ακόμη φορά  το παρών έδωσε και η εκπρόσωπος του Συλλόγου ΄΄Φίλοι ζώων Μουζακίου κα Λένα Κωστοπούλου την οποία  ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει .

Επίσης για μία ακόμη φορά δημόσια ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Κ. Αθανασίου ,την προϊσταμένη κ. Χριστίνα Τσιούμα καθώς και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν εν μέσω πανδημίας για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

 

                                                   Για το  Δ.Σ.

 

                                                  Ο Πρόεδρος

                                                    Δ. Γιώτης

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.