«ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΜΠΕΛΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ (100 τ.μ έως και 1 στρ.)»

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων μικρής έκτασης, από 100 τμ έως και 1 στρ και ιδιαιτέρως εκείνοι που πρόκειται να οδηγήσουν τη παραγωγή τους προς απόσταξη τσίπουρουκαι δεν είναι ήδη καταχωρημένοι στο Αμπελουργικό Μητρώο, θα πρέπει να προσέλθουν στην υπηρεσία μας έως τις 26 Απριλίου του 2024 προκειμένου να δηλώσουν τις εκτάσεις αμπέλου που καλλιεργούν, καθώς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, είναι υποχρεωτική η εγγραφή τους.

Σχετικά με τη διαδικασία απόσταξης τσίπουρου, επισημαίνουμεότι όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Αμπελουργικό Μητρώο με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου και δεν υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής, δεν θα μπορούν να αποστάξουν τσίπουρο. Διευκρινίζουμε ότι οι δηλώσεις συγκομιδής γίνονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους παραγωγούς στις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υ.Π.Α.Α.Τ. μετά το πέρας του τρύγου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία μας (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής – Β. Τσιτσάνη 31, κτίριο Π.Ε. Τρικάλων, 3οςόροφος, γραφείο 314 ή στο τηλ 2431351614).

Ημέρες υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και ώρες: 9.00 πμ έως 12.00 μμ.

                                                                                        Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ.Α.Ο.

                                                                                                

                                                                                              ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΑΡΓΥΡΩ

                       

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *