Εγγραφές στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ, των ωφελούμενων της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2023-2024».

Σχετικά με τις εγγραφές ΕΣΠΑ των παιδιών στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες θα απευθύνονται στο ΚΔΑΠ της προτίμησής τους έχοντας μαζί τους το voucher και την αστυνομική ταυτότητα:

Για τα ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΣΤΑΘΜΟΣ» και «ΦΡΟΥΡΙΟ»,

ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στο 10ο Δημοτικό – τηλ. 2431077330
ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ» στο 1ο Δημοτικό –  τηλ. 2431079626
ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» στο 11ο Δημοτικό – τηλ. 2431079550

Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη δομή από 01/09/2023 έως και 14/09/2023  τις ώρες 8.00 έως 14.00 για την Α΄ βάρδια  και από 14.00 έως 22.00 για την Β΄ βάρδια έχοντας μαζί τους το voucher και την αστυνομική ταυτότητα.

Για τους γονείς που λαμβάνουν voucher μέσω του προγράμματος, η συμμετοχή του/των παιδιού/ιών τους για έναν χρόνο στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Τρικκαίων εξασφαλίζουν στους γονείς τον αναγκαίο, ασφαλή και προστατευμένο χώρο εξωσχολικής απασχόλησης για τα παιδιά τους. Προσφέρουν στα παιδιά ποικιλία δημιουργικών δραστηριοτήτων από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας, μέσω του παιχνιδιού, του αθλητισμού, της ζωγραφικής, της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, των τεχνών γενικότερα, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος κ.α.

Κρατήστε θέση στα πρότυπα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων

«Με σεβασμό, υπευθυνότητα και αγάπη για το παιδί…»

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *