Είδη ξηράς τροφής και γενικού καθαρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Δήμο Πύλης

Αποδέκτης μεγάλων ποσοτήτων ξηράς τροφής και ειδών γενικού καθαρισμού ήταν ο Δήμος Πύλης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και επικοινωνία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κας Χαράς Καλιώρα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αποφασίστηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Πύλης.

Φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου Πύλης για το σκοπό αυτό βρέθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα,για την παραλαβή, παρουσία του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Κώστα Αγοραστού και τηςΑντιδημάρχου Πύλης κας Χαράς Καλιώρα.

Με αφορμή την παραλαβή της βοήθειας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα δήλωσε… «η προσπάθεια από τη μεριά της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Πύλης δεν σταματά. Για εμάς η επαναφορά των πληγέντων συνδημοτών μας στην κανονικότητα, συνεχίζεται με την ίδια ένταση, δύο μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Danielπου όλοι βιώσαμε. Η συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκεί εστιάζει και την ευχαριστώ δημόσια. Hαρμόδια υπηρεσία Πρόνοιας και οι υπάλληλοι του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτιτου Δήμου Πύλης, θα φροντίσουν για την διανομή των προϊόντων στους δοκιμαζόμενους συνδημότες μας, όπως κάνουν όλο αυτό το διάστημα».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *