Δ. Τρικκαίων: Τρίτη κλήρωση για τους δικαιούχους πίστωσης χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος

Αλλα 121 νοικοκυριά του Δήμου Τρικκαίων ωφελούνται από την καινοτόμο δράση «Παρκάρω και Voltάρω».Πρόκειται για την πίστωση χρημάτων σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, νοικοκυριών που εντάσσονται στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Τα χρήματα προέρχονται από τμήμα των εσόδων του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης που εισήγε ο Δήμος Τρικκαίων τον Οκτώβριο του 2022.


Πραγματοποιήθηκαν ήδη οι κληρώσεις των δικαιούχων για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2022 και η τρίτη κατά σειρά κλήρωση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2022. Κάθε δικαιούχος λαμβάνει 100 € ως πίστωση στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, οπότε συνολικά αποδίδονται 12.500€ για τον μήνα Δεκέμβριο 2022. Οι κληρωθέντες/είσες λαμβάνουν ειδοποίηση με SMS, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη δημιουργήσει ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του, με ειδική εφαρμογή για το πρόγραμμα. Σε αυτή (στον σύνδεσμο https://trikalakliroseis.mindrop.gr/) κάθε δυνητικός δικαιούχος θα μπορεί να πληκτρολογεί το ΑΜΚΑ του και να μαθαίνει και με αυτόν τον τρόπο, εάν κληρώθηκε.


Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει κάθε κληρωθείς/είσα, θα είναι να προσκομίσει στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών (το γνωστό «20000» στην είσοδο του Δημαρχείου) ή ηλεκτρονικά σε viber και what’s app (στον αριθμό 6930078484), την πρώτη σελίδα ενός λογαριασμού ρεύματος, όπου θα φαίνεται καθαρά ο συγκεκριμένος κωδικός «RF». Ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς τόνισε πως «η συνέχιση της κοινωνικής αυτής προσφοράς του Δήμου Τρικκαίων αποτελεί απόδειξη της μέριμνας για τα νοικοκυριά, βοηθώντας τα να ξεπεράσουν πτυχές της κρίσης».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *