Δ. Τρικκαίων: Βράβευση αριστούχων από το κληροδότημα Παληχώρη

Σε επιβράβευση των κόπων και προσπαθειών 6+1 τρικαλινών φοιτητών/τριών προχώρησε και φέτος το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων. Πρόκειται για την απόδοση ποσού από το «Κληροδότημα Αλεξάνδρας χαςΧρ. Παληχώρη», που αφορά σε « έξη (6) μαθητές από Τρίκαλα που θα επετύχουν στις εξετάσεις των ανωτάτων σχολών πρώτοι, δηλαδή σ΄ εκείνους που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα μόρια οι έξη (6) πρώτοι», όπως επί λέξει αναφέρει η διαθέτις Αλεξάνδρα χα Χρ. Παληχώρη.


Τα χρηματικά βραβεία αποδόθηκαν σε φοιτήτριες και – λόγω απουσίας – σε συγγενείς φοιτητών/τριών την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων, λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης που δημιούργησαν οι πλημμύρες.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς απηύθυνε τα θερμά συγχαρητήρια στους νυν φοιτητές και φοιτήτριες, επισημαίνοντας τη δικαίωση κόπων και προσπαθειών που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Γιώργος Παναγιώτου τόνισε τη σημασία της διαχείρισης του κληροδοτήματος που έχει αναλάβει το Σώμα, ευχόμενος «καλές σπουδές» στους ακαδημαϊκούς πολίτες.
Τα χρηματικά βραβεία δόθηκαν στους/στις:
1. ΜΑΡΙΑ ΓΚΕΚΑ (του Ιωάννη) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΕΚΠΑ)

2. ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΟΥΤΣΑΜΠΕΛΟΥΛΗ (του Ασημάκη) ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑ

3. ΘΩΜΑΣ ΖΩΓΑΣ (του Αθανασίου) ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑ

4. ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (του Παναγιώτη) ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑ

5. ΕΛΕΝΗ ΑΥΓΕΡΗ (του Κων/νου) ΙΑΤΡΙΚΗΕΚΠΑ

6. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ (του Αχιλλέα) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)
7.  ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (του Αποστόλου) ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΑ, ως καταγόμενη από την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων.
Εκτός από τους κ. Σακκά και Παναγιώτου, τις επιταγές παρέδωσαν οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Μιχάλης Λάππας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Ακης Αναστασίου και η εντεταλμένη  σύμβουλος δημοσίων σχέσεων ΕφηΛεβέντη.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *