Δ. Παρθένης : Τι δουλειά είχε ο κ. Μπάτζιος να εκφραστεί δημόσια στην υποψηφιότητα Μαράβα;

Την κριτική του στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έκανε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 το μέλος της νομαρχιακής και υποψήφιος με το συνδυασμό του Θεόδωρου Χήρα στο Δήμο Πύλης Δημήτρης Παρθένης :

« Ο αγώνας που έδωσε ο επικεφαλής μας ο Θεόδωρος Χήρας ήταν αξιοπρεπής και έντιμος, που όμως δεν καρποφόρησε γιατί στο κυρίαρχο σύστημα κάποιοι για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους απεργάζονται πολλά και περίεργα μέσα.

Η εκπροσώπηση της κοινωνίας και των πολιτών γίνεται δια ανθρώπων και προσωπικοτήτων. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται μια κορυφαία μάχη στη χώρα, και κάποιοι να είναι απόντες. Αυτοί οι απόντες αποτελούν σάπια σανίδια. Κάνω δημόσια την κριτική στην κ. Κοντοτόλη ότι μετά την εκλογή της απουσιάζει από το Νομό.

 Κάποιοι αλλοι κινούνται υπογείως και υποστηρίζουν τη φαυλότητα και τους αχρείους, και βαφτίζονται και αριστερά. Έτσι, οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Μαράβα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την αριστερά. Δηλαδή τι δουλειά είχε ο κ. Μπάτζιος να εκφραστεί δημόσια στην υποψηφιότητα Μαράβα; »

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *