Δ. Μετεώρων : Αιτήσεις για τις ζημιές στις κερασιές

Ο Δήμος Μετεώρων καλεί τους παραγωγούςτων οποίων οι καλλιέργειες κερασιών έχουν υποστεί ζημιά από δυσμενείς καιρικές συνθήκες(υπερβολικές βροχοπτώσεις) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2020, να προσέλθουν στους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου Μετεώρων προκειμένου να υποβάλλουν την οριστική αίτηση ενίσχυσης μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να κριθούν οριστικά δικαιούχοι του Προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2020».

Οι αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης υποβάλλονται έως την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 στους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛΓΑ των Κοινοτήτων του Δήμου Μετεώρων, μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ

Με την υποβολή της αίτησης χορήγησης ενίσχυσης  και προκειμένου για φυσικά πρόσωπα θα επισυνάπτονται και τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου.
2. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, όπου θα φαίνεται ευκρινώς το όνομα του αιτούντα, το IBAN και ο αριθμός λογαριασμού.
3. Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης Ασφαλιστικής Ενημερότητας ή βεβαίωσης Ασφάλισης για την ιδιότητά τους ως αγρότες από τον ΕΦΚΑ για το έτος ζημιάς (2020).
4. Φωτοαντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) του φορολογικού έτους 2019 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2019), φωτοαντίγραφο του αντίστοιχου εκκαθαριστικού σημειώματος,και εφόσον υπάρχει φωτοαντίγραφο της αντίστοιχης κατάστασης οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα (έντυπο Ε3).
5. Δήλωση ΟΣΔΕ 2020
6. Φωτοαντίγραφο της απόφασης ένταξης, για τους νέους αγρότες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2432350281 & 2432350283

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *