Δωρεά Βιβλίων και Ταινιών του Δρ. ΕΜΠ και επίτιμου δημότη του Δήμου Μετεώρων Θ.Π Τάσιου

Σε μια αξιέπαινη δωρεά προς τον Δήμο Μετεώρων προέβη ο διακεκριμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής κ. Θεοδόσιος Τάσιος, προσφέροντας δώδεκα από τα  τελευταία του βιβλία και τρεις ταινίες του, ώστε να συμπεριληφθούν στη Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.

Ο Ομότιμος καθηγητής χαρακτηριστικά στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο αναφέρει: Ως αντίδωρον πενιχρόν της τιμής την οποίαν προσφάτως μου κάματε, αποστέλλω 12 απ’τα τελευταία μου βιβλία και 3 ταινίες μου, για τη Βιβλιοθήκη του Δήμου”. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Τάσιος ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης του Δήμου Μετεώρων σε μια ειδική τελετή που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Τάσιο για αυτή την ευγενική του προσφορά, η οποία μας τιμάει ιδιαίτερα, αποδεικνύοντας πως είναι ένας υπέρμαχος της επιστήμης που με αυτή του την πράξη συμβάλει στην προσπάθεια εμπλουτισμού της Βιβλιοθήκης μας ώστε να γνωρίσουμε όλοι μας το πλούσιο έργο του.

Από το Γραφείο του Δημάρχου

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *