Δωρεάν μάθημα γνωριμίας Tai Chi -Mε τον Βασίλη Νανάκη στη Σχολή Χορού “Επί Σκηνής”

Αναγνωρίζουμε το Τάι Τσι όταν βλέπουμε ανθρώπους να εκτελούν μια σειρά αθόρυβων, ρευστών, ομοιόμορφων, αργών κινήσεων. Δείχνει τόσο γαλήνιο και χαλαρό.
Σε αντίθεση με πολλά συστήματα γυμναστικής ή άλλα αθλήματα, το Τάι Τσι έχει το πλεονέκτημα ότι καθέναςμπορεί να ασκηθεί σ’ αυτό. Το Τάι Τσι είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης και ηλικίας. Βελτιώνει τη σωματική και διανοητική μας κατάσταση, αναπτύσσει εσωτερική πειθαρχία, ανοίγει την καρδιά και τομυαλό και απελευθερώνει τις πνευματικές μας δυνατότητες.
Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμοκάνουν Τάι Τσι για να εκμεταλλευτούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα: μείωση του στρες, βελτίωση της υγείας και μακροζωίας, μεγάλη ζωτικότητα και αντοχή.

Βιογραφικό
Ο Βασίλης Νανάκης γεννήθηκε το 1967 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Παράλληλα με το θέατρο, ασχολείται με το ΤάιΤσι σε καθημερινή σχεδόν βάση τα τελευταία 22 χρόνια.
Ξεκίνησε το Τάι Τσι με δάσκαλο τον Πέτρο Κουρόπουλοστην Αθήνα.

Για 7 χρόνια υπήρξε μαθητής του Κινέζου δασκάλου TangToung Wing.

Για 1 χρόνο μαθήτευσε δίπλα στο Γιώργο Πετρούνια.

Παρακολούθησε δυο θερινά σεμινάρια στο Παρίσι μεδάσκαλο τον Jian Liujun.

Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει ο ίδιος την τέχνη του ΤάιΤσι σε Δραματικές Σχολές και σε Σχολές Χορού στο πλαίσιοτης κινησιολογίας.

Η χαλάρωση, η εσωτερική ηρεμία και η καλή υγεία είναι στοιχεία απαραίτητα σε όλους μας. Φορέστε άνετα ρούχα, πετσετούλα, νεράκι και ελάτε να εναρμονιστούμε με τησυμπαντική ενέργεια και το σώμα μας.

Είσοδος δωρεάν, έξοδος με χαμόγελο 

Τρίτη 4 Οκτώβρη 2022
Ώρα: 21:00 – 22:30
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας.
Σχολή Χορού “Επί Σκηνής“,
Υψηλάντου 23 (Μανάβικα). Τηλ. 2431 101814 και 698 36 61 641

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *