Δυναμώνουμε την εργατική-ταξική αλληλεγγύη για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας – Συρίας!

Σήμερα οι εργαζόμενοι από το Δήμο Μετεώρων παρέδωσαν σημαντικό όγκο υλικών

Συγκλονιστική είναι η προσφορά του εργαζόμενου λαού και των παιδιών του και στα Τρίκαλα , όπως συμβαίνει και  από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη, για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα των συνδικάτων και των άλλων μαζικών φορέων είναι συγκινητική μέχρι τώρα, επιβεβαιώνοντας την δύναμη της ταξικής αλληλεγγύης και της λαϊκής πρωτοβουλίας. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων , όπου τα σωματεία μας συγκεντρώνουν την υλική βοήθεια προσέρχονται καθημερινά άνθρωποι κάθε ηλικίας , από μαθητές μέχρι και συνταξιούχοι, για να καταθέσουν κάτι που είτε αγόρασαν με δικά τους χρήματα είτε βγάλανε από τη ντουλάπα ή την αποθήκη τους, που  δεν είναι απαραίτητο πλέον γι’ αυτούς ή κρίνανε πως είναι πιο αναγκαία για τους πληγέντες.

Μάλιστα , σήμερα , οι εργαζόμενοι από το Δήμο Μετεώρων έφεραν στα Τρίκαλα και παρέδωσαν ένα γεμάτο ανοιχτό φορτηγάκι με υλικά, που συγκέντρωσαν με πρωτοβουλία τους και τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ! , όπως και σε όλους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αλληλεγγύης.

Η συλλογή υλικών συνεχίζεται τουλάχιστον και

Σήμερα , Παρασκευή 17 Φλεβάρη 5-8μμ και αύριο Σάββατο 18 Φλεβάρη  10:30πμ εως και 7μμ

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες

Γάλα σε σκόνη

Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες

Απορρυπαντικά ρούχων

Ορούς

Γάζες

Χανζαπλαστ

Είδη ατομικής υγιεινής

τηλ.697 331 1648 ,

697 620 9436 ,

698 375 2050

Εργατικά  Σωματεία   Τρικάλων

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων  Ποτών   ● Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων  

● Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου                                                               Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *