Δυναμικό ξεκίνημα του Κώστα Μαράβα

Σε κλίμα σύμπνοιας και θερμής υποστήριξης του Κώστα Μαράβα, υποψήφιου Δήμαρχου Πύλης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1Σεπτεμβρίου 2023, συγκέντρωση-συνάντηση των υποστηρικτών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Μαράβας στη συγκέντρωση η οποία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο στην Πύλη , παρουσίασε στους παρευρισκομένους το όραμά του για τον Δήμο Πύλης, μοιράστηκε μαζί τους τις επιδιώξεις του για το Δήμο και τους πολίτες, αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο Κώστας Μαράβας ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν τόσο να παρευρίσκονται στην εκδήλωση όσο και για την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί του σε ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον πυρήνα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος», ξεπερνούν ήδη τους εκατόν είκοσι προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως σκοπό την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες και από κοινού πρότειναν ενέργειες και δράσεις για μια Πύλη στο μέλλον, συνεχίζοντας την προσπάθεια συνδιαμόρφωσης με τους δημότες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης «Πρώτα ο Άνθρωπος». 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *