Δυναμική παρουσία των Τρικαλινών Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2023”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ΠοτώνFOODEXPO 2023, που διεξήχθη από 18 έως 20 Μαρτίου 2023 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

H FOOD EXPO 2023 ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ επισκεπτών. Η έκθεση αποτέλεσε ένα meeting point για περισσότερες από 1.300 προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών με χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, από όλη την Ελλάδα και από 40 χώρες, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη.

Φυσικά, για άλλη μία χρονιά, οι Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν δυναμικά στην έκθεση, μέσω του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και με δικά τους εταιρικά περίπτερα. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, να συζητήσουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες με εμπορικούς επισκέπτες αλλά και να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές (B2B) συναντήσεις με ξένους foodtraders από μεγάλες αγορές στόχους.

Στη συλλογική συμμετοχή Επιμελητηρίου Τρικάλων και Περιφέρειας Θεσσαλίαςσυμμετείχαν οι επιχειρήσεις (με αλφαβητική σειρά):

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ
ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΑ ΟΕ
ΜΠΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΠΑΡΔΑ
PROTEAS BARS – TRIMAS FOODS
ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
TSAROUCHAS PRINT + PACK
TSILILIS TERRES ΜΟΝ ΙΚΕ

Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν και οι (με αλφαβητική σειρά / προϊοντική κατηγορία):

LA FARM AE
ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ
VITAFREE S.A.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *