Δυναμική επιστροφή στις εκθέσεις. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι Τρικαλινές Επιχειρήσεις στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2022”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ΠοτώνFOODEXPO 2022, που διεξήχθη από 12 έως 14 Μαρτίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Η FOODEXPO είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες υποδέχτηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από 80 χώρες από το εξωτερικό, έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και διεύρυναν το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες

Οι Τρικαλινές επιχειρήσεις επέστρεψαν δυναμικά στην έκθεση, μέσω της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και με δικά τους εταιρικά περίπτερα. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, σε εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές (B2B) συναντήσεις με ξένους foodtraders από μεγάλες αγορές στόχους.

Στη συλλογική συμμετοχή Επιμελητηρίου Τρικάλων και Περιφέρειας Θεσσαλίαςσυμμετείχαν οι επιχειρήσεις (με αλφαβητική σειρά):

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ
ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΠΑΡΔΑ
ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
GENES & NATURES – ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΦΥΛΕΣ
TSILILIS TERRES ΜΟΝ ΙΚΕ

Επίσης, στην έκθεση συμμετείχαν και οι (με αλφαβητική σειρά / προϊοντική κατηγορία):

LA FARM AE
ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ
VITAFREE S.A.
ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
2BOX (JUICEBOX &TEABOX)
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *