Δυναμικά παρών σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας

Μαζικές οι συγκεντρώσεις του – Επισκέψεις ουσίας σε όλες τις τοπικές Αρχές και τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεών του, ο Θανάσης Λιούτας, το πρωί της Τετάρτης 2 Μαΐου, επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, όπου τον υποδέχτηκαν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Δημήτρης Μήτραινας και Θανάσης Καππάς, τους οποίους συνεχάρη θερμά για το δύσκολο έργο που επιτελούν, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συνομιλήσει και με το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι η ασφάλεια αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί ύψιστο, κρίσιμο και αποφασιστικό στόχο για την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας απαιτείται πάντα ο μέγιστος σεβασμός μας για το έργο που με αυτοθυσία επιτελούν πάντα.

Οι επαφές του Θανάση Λιούτα συνεχίστηκαν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων, όπου ενημερώθηκε για την εύρυθμη λειτουργία του, από τη Διευθύντρια Μαρία Λίτσιου, τον Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς Δημήτριο Παππά, καθώς και τον Αρχιφύλακα Θεόδωρο Αλεστά.

Επόμενος σταθμός ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων. Εκεί συνάντησε τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων Βαγγέλη Τσιορλίδα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Δημήτρη Παπαγεωργίου.

«Το πυροσβεστικό σώμα», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας «αποτελείται από ένα άξιο στελεχιακό δυναμικό, από γυναίκες και άνδρες, που με μαχητικότητα και μεγάλη επάρκεια και ικανότητα, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες».

Στη συνέχεια ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μετέβη στο Δασαρχείο Τρικάλων, όπου τον υποδέχθηκαν, ο Δασάρχης Δημήτρης Καλόγηρος και ο Διευθυντής Δασών Χρήστος Μπουλογιώργος. Στο Δασαρχείο η συζήτηση συμπεριέλαβε όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τομέα ευθύνης του Δασαρχείου μας.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *