Διπλή δυναμική προσθήκη για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” στο Παλαιομονάστηρο.

Στην προσθήκη δύο πολλά υποσχόμενων υποψηφιοτήτων στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο μέλλον” προχώρησε ο επικεφαλής αυτού Θεόδωρος Χήρας, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς έδωσε τα χέρια με την Καραμάνου Μαρία του Βησσαρίωνος και με τον Παλλαντζά Ευάγγελο του Ηλία.
Η Μαρία είναι 29 ετών, διαμένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο και είναι εν ενεργεία Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κουταλίδα και μητέρα ενός τέκνου. Η Μαρία υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία.
Ο Ευάγγελος είναι 33 ετών και διαμένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο. Είναι εν ενεργεία γραμματέας του ΤΟΕΒ Παλαιομοναστήρου.
Ο Θεόδωρος Χήρας εμφανώς ενθουσιασμένος, δήλωσε… << Η Μαρία και ο Ευάγγελος αποτελούν τα νέα δυναμικά στελέχη του συνδυασμού μας. Πρόκειται για δύο ευρέως αγαπητούς ανθρώπους στο Παλαιομονάστηρο, με αστείρευτη θέληση για προσφορά στην τοπική κοινωνία. Διακρίνονται για την προθυμία, την μεθοδικότητα και την ορθολογική προσέγγιση στις καταστάσεις που καλούνται να διαχειριστούν αντιστοίχως. Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά και δείχνει αποφασιστικά τον δρόμο της αλλαγής , της ανανέωσης και της προόδου. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης: “Η νεότητα επιθυμεί την υπεροχή, και η νίκη είναι ένα είδος υπεροχής” >>.
Μαρία και Ευάγγελε , καλώς ήρθατε στην ομάδα μας και καλή σας επιτυχία!
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *