Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων : Σιωπηρή διαμαρτυρία με μπαλόνια στο αέρα

Σε σιωπηρή διαμαρτυρία αλλά και αποχή από τα καθήκοντα τους αποφάσισε να προβεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Πριν λίγο το ΔΣ και μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, κρατώντας 57 άσπρα μπαλόνια. Αφού ανέγνωσαν τα ονόματα των αδικοχαμένων, άφησαν τα μπαλόνια στον αέρα με την ελπίδα να υπάρξει δικαίωση. Τέλος μπροστά από την πόρτα του μεγάρου σχημάτισαν με αναμμένα κεριά ένα ερωτηματικό.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, εικόνες και βίντεο όπως κατέγραψε η κάμερα του trikalaculture.gr και τι δήλωσε ο πρόεδρος Νίκος Γουγουλάκης.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αποχή μελών Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων  στις 16-3-2023 και διοργάνωση σιωπηρής διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, συνελθόν εκτάκτως μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω κωλύματος του Προέδρου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη 16-3-2023 και τη διοργάνωση σιωπηρής διαμαρτυρίας των μελών του, την ίδια ημέρα (Πέμπτη 16-3-2023) και ώρα 20:30 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, συντασσόμενο με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Καλούνται τα μέλη σε συμμετοχή κατά τη διοργάνωση της σιωπηρής διαμαρτυρίας, σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ταχείας διερεύνησης των αιτιών του δυστυχήματος και απόδοσης ευθυνών.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *