Δικαστική απόφαση δικαίωσε την πρώην διευθύντρια του 31ου δημοτικού σχολείου

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, λόγω κυρίως της πανδημίας, εκδόθηκε ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η εκπαιδευτικός Ζ.Μπ. με την ιδιότητα της Διευθύντριας του 31ουΔημοτικού Σχολείου Τρικάλων, σχετικά με όσα είχαν μεσολαβήσει και επακολουθήσει στις 17/11/2017, κατά την επετειακή εκδήλωση του σχολείου της για τηφοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι στην αναφορά τηςΔιευθύντριας για όσα είχαν προηγηθεί σε αυτή την εκδήλωση, προς τον τότε Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Μπουλούμπαση, δεν εμπεριέχονταν κανένα πραγματικό ή νομικό δεδομένο που να στοιχειοθετεί τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, για τα οποία την είχε καταμηνύσει ο συνάδελφοςτης στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα και επίσηςεκπαιδευτικός Γ.Π.

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν οι ημέρες τηςεπετείου της φοιτητικής εξέγερσης, που μάλιστα φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα στην ιστορική μνήμη του λαού μας, καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι η ιστορία του καθενός είναι γνωστή στην μικρή κοινωνία των Τρικάλων.

Όλοι γνωριζόμαστε και όλοι κρινόμαστεγια τις συμπεριφορές μας και όσοι έχουν τοθάρρος της ελεύθερης και δίκαιης έκφρασης, στο τέλος δικαιώνονται και περπατούν με ψηλά το κεφάλι.

 Τρίκαλα 5 Νοεμβρίου 2023

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος και νομικός συμπαραστάτης

της πρώην Διευθύντριας του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Ζ.Μπ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *