ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL PARIS 2022

15 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL με συλλογικό περίπτερο για την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων των Τρικάλων. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Οκτωβρίου2022 στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η Διεθνής Έκθεση Sial Paris είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί διεθνώς για το 2022. Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση με πάνω από 160.000 εμπορικoύς επισκέπτες από 194χώρες, η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και στην οποία κάθε φορά συμμετέχουν οι κορυφαίες διεθνείς εταιρείες των Τροφίμων & Ποτών, αλλά και μικρότερες εταιρείες με νέα & καινοτόμα προϊόντα (www.sialparis.com).

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 π.μ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων: Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431027493 (εσωτ.106), sdrenia@trikalachamber.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *