Διαχωρίζει τη θέσης της από την Ελευθερία Τζανακούλη η Όλγα Τσιαμήτα

Διαχωρίζει τη θέση της με την επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί», Ελευθερία Τζανακούλη, η οποία κάλεσε τους ψηφοφόρους της να στηρίξουν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η Όλγα Τσιαμήτα, νυν επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλος με τον Κ. Αγοραστό, με τη στήριξη του συνδυασμού Πρωτοβουλία του Δημήτρη Κουρέτα, Την άποψη αυτή ανέφερε, συμμερίζεται σχεδόν το σύνολο του συνδυασμού στο Ν. Μαγνησίας, όπως και υποψήφιοι άλλων θεσσαλικών νομών, όπου επίσης υπάρχει γενικευμένη δυσαρέσκεια, καθώς οι υποψήφιοι δεν ρωτήθηκαν για την ανακοίνωση στήριξης.

Όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ, η υποψήφια, ο συνδυασμός της κ. Τζανακούλη, ήταν ανεξάρτητος, με υποψηφιότητες προερχόμενες κυρίως από τον χώρο της δεξιάς και με ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές.
«Θεωρώ προσβολή, εμπαιγμό και εκμετάλλευση, αυτό που έγινε χθες, που εκδόθηκε ανακοίνωση του συνδυασμού ότι συντάσσεται με τον κ. Αγοραστό», τόνισε.
Όπως είπε, μια παράταξη που είχε σημαία της να καταρρίψει την κ. Αγοραστό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν μπορεί να συντάσσεται σε καμία περίπτωση με τον κ. Αγοραστό τη δεύτερη Κυριακή.

Η πρώην αθλήτρια της Νίκης Βόλου στην καλαθοσφαίριση, του ΟΕΑ-ΝΑΒ στην κολύμβηση και του ΝΟΒΑ στη συγχρονισμένη κολύμβηση, τόνισε ότι η κ. Τζανακούλη, προέταξε ότι ήταν μια δύναμη που θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον κ. Αγοραστό, κάτι όμως που το αποτέλεσμα δεν το επιβεβαιώνει, καθώς ποσοστά 4, 5 και 9,5% στερούνται της δυναμικής να συγκρουστούν με ένα εγκατεστημένο πολιτικό σύστημα 13 ετών, που εκλέγονταν από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 50-60%.

Η επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλος κατήγγειλε δηλώσεις υπουργού ότι η μη εκλογή Αγοραστού θα καθυστερήσει την καταβολή των αποζημιώσεων και του συντοπίτη υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας που ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης μέσω social media ανακοίνωνε την αποδέσμευση της πρώτης δόσης της αποζημίωσης. Ακόμη είπε ότι η κ. Κολυνδρίνη και ο κ. Αγοραστός, για να αποσπάσουν δια του εκβιασμού την στήριξη των δημάρχων, αφαίρεσαν τα μηχανήματα των εργολάβων που έκαναν αποκαταστάσεις, ενώ είπε ότι και ο κ. Μπέος πήρε θέση που ήταν εκβιαστική.

Όπως ανέφερε όταν το διακύβευμα είναι ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και κάποιος που έχει ένα αξίωμα αιρετού έλαβε λαϊκή εξουσιοδότηση να μας εκπροσωπεί για να φέρει την ευθύνη της πολιτικής διαχείρισης, μπορεί να κρίνει και να φέρεται με κριτήρια της πολιτικής του επιβίωσης, οφείλουμε να το λάβουμε υπόψη, ως πολίτες.
«Ο κύριος λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με την κ. Τζανακούλη ήταν αυτός και το κριτήριό μου που παίρνω ξεκάθαρη θέση υπέρ του κ. Κουρέτα και δεν εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και τους 2.500 ανθρώπους που με υποστήριξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Όλγα Τσιαμήτα είναι διεθνολόγος – οικονομολόγος και πρώτη επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλος Ν Μαγνησίας με τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, κατέβηκε υποψήφια με την Ελευθερία Τζανακούλη και συγκέντρωση 2.500 σταυρούς, ο συνδυασμός της οποίας συγκέντρωσε ποσοστό 9,5%. Επίσης είναι στέλεχος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και υπεύθυνη για θέματα γυναικών και ενώ αν και είχε πρόταση από τον κ. Κουρέτα, είπε ότι προτίμησε να κατέλθει υποψήφια με την κ. Τζανακούλη.

 

Πηγή https://magnesianews.gr/magnisia/diachorizei-ti-thesis-tis-apo-tin-eleytheria-tzanakoyli-i-olga-tsiamita.html?fbclid=IwAR2Zw82glozyqA6GIUByAd8IPHi0wae106Io-xgHluGcIqplfKIBPcOSJGM_aem_Aeb6qmsuB42bBl91ugOQE4rxdJiDFiG-SxUxs2f_Rn79nbmZBzvfpRLoRneGAtMoz8A

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *