Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, σχολικών προγραμμάτων και σελιδοδεικτών από αστυνομικούς της Θεσσαλίας σε μαθητές σχολείων

Και φέτος, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στα σχολεία κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καλωσορίζοντας τους μικρούς μας φίλους μέσα από την ενημερωτικού χαρακτήρα διανομή του σχετικού υλικού

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,20222023, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12-09-2022) το πρωί, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας έδωσαν το παρών σε σχολεία των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες κυκλοφοριακού περιεχομένου σε γονείς και μαθητές.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής,ιδιαίτερα κατά τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Μέσα από ποικιλία χρωμάτων και όμορφα σχέδια ζώων σε οχήματα και διαβάσεις, μεταδίδονται με διασκεδαστικό καιευρηματικό τρόπο οδηγίες προς τους μαθητές ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.


Παράλληλα, επισημαίνεται στους γονείς η βιωματική εμπειρία μάθησης της διαδρομής από το σπίτι προς το σχολείο και αντίστροφα, αναδεικνύοντας τον ρόλο τους ως πρότυπα συμπεριφοράς με την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

Ως Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας παραμένουμε σταθερά δίπλα σε γονείς και μαθητές, ευχόμενοι υγεία, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *