Διαμορφώθηκε με δέντρα και η νησίδα της οδού Παλαιολόγου

Με τη φύτευση των δέντρων στη νησίδα της οδού Παλαιολόγου, ολοκληρώνεται σταδιακά η αναμόρφωση του δρόμου, μετά τα έργα για την επέκταση  του ποδηλατοδρόμου της οδού Κονδύλη.
Πρόκειται για την αναβάθμιση της ποδηλατικής διαδρομής από την κεντρική πλατεία μέχρι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, και τη δημιουργία ασφαλέστερων συνθηκών για ποδηλάτες/ισσες.

Το ένα τμήμα του έργου αφορά στην αναδιαμόρφωση του ποδηλατοδρόμου στην οδό Κονδύλη. Το δεύτερο, αφορά στην κατασκευή νέου ποδηλατοδρόμου στην οδό Παλαιολόγου, στην επέκταση, δηλαδή, της οδού Κονδύλη προς την υπόγεια διάβαση για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Μπάρας. Στο πλαίσιο αυτό και αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τον ποδηλατόδρομο, ανακατασκευάστηκε η νησίδα στην οδό και πλέον, το αρμόδιο τμήμα Αστικού Πρασίνου & Περιβάλλοντος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, ανέλαβε να ολοκληρώσει τη δενδροφύτευση επί της νησίδας.
Το έργο, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης, αφορούσε σε διαμόρφωση, σπορά, φύτευση δέντρων στη νησίδα, «για να ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο την πόλη». Τα δέντρα που φυτεύτηκαν είναι κατά βάση ναντίνες και λιριόδεντρα, ενώ ποτίζονται με αρδευτικό σύστημα, που επίσης τοποθετήθηκε.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *