Διακρίσεις για τις 4 ομάδες της RobortExperts Academy

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων της RobotExperts Academy στο  FIRST® LEGO® League Expo event που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, στις 10 Ιουνίου 2023, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εκεί, συναντήθηκαν 21 ομάδες από όλη την Θεσσαλία, αγωνίστηκαν, έπαιξαν, διασκέδασαν και παρουσίασαν στους κριτές τις εργασίες τους που προετοίμαζαν εδώ και μήνες.

Η νέα γενιά των μαθητών της Ακαδημίας Ρομποτικής της πόλης μας συνέχισε την παράδοση των διακρίσεων και οι ομάδες της κατάφεραν να κερδίσουν 4 βραβεία (καλύτερης κατασκευής, 1ο και 2ο καλύτερου προγραμματισμού και καλύτερης αφίσας), ακολουθώντας έτσι τα χνάρια της πολύ επιτυχημένης διαγωνιστικής ομάδας των μεγαλύτερων παιδιών με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έτσι έκλεισε λοιπόν μια γεμάτη χρονιά της Ακαδημίας Ρομποτικής RobotExperts, μια χρονιά με εντυπωσιακό απολογισμό, πλούσια σε εμπειρίες και αναμνήσεις.

Μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές τα τρομερά παιδιά των RobotExperts θα επιστρέψουν ακόμα πιο δυναμικά για την συνέχεια.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *