Διήμερο αντιϊμπεριαλιστικών εκδηλώσεων στις 21 και 22 Μάη στα Τρίκαλα

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων καλεί στο λαό σε μαζική συμμετοχή στο Διήμερο Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μάη 2022 με σειρά εκδηλώσεων και κορύφωση με την μεγάλη Πορεία Ειρήνη στα Τρίκαλα, που φέτος συμπίπτει με την ημέρα δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ειδικά καλούμε τους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μαζικούς φορείς, το λαό, τη νεολαία να πάρουν μέρος στις διήμερες εκδηλώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 21 Μάη 2022

ΩΡΑ 7.00 μ.μ. Πεζόδρομος στην Ασκληπιού (Μπροστά στο Δημαρχείο)

Τα παιδιά ζωγραφίζουν με τη χρώματα της Ειρήνης. Θα παρουσιαστούν έργα παιδιών σχολείων των Τρικάλων εμπνευσμένα από την Ειρήνη (τα έργα θα προετοιμαστούν από το σχολείο ή θα τα ζωγραφίσουν τα παιδιά στην πλατεία).

Παιχνίδια μπάσκετ 3Χ3 σε αερομεταφερόμενη μπασκέτα για νέους και νέες που θα μετατρέψουν το κέντρο των Τρικάλων σε ένα αυτοσχέδιο αθλητικό και δημιουργικό χώρο.

Κυριακή 22 Μάη 2022

Ώρα 7.00 μ.μ. Πορεία Ειρήνης από την πλατεία της Αγίας Μονής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.  Καλούμε το λαό να πορευτούμε στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη. Πριν από την εκκίνηση περίπου στις 6.45 μ.μ. θα λάβει χώρα εκδήλωση με παρουσίαση του χορευτικού 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Μονής και απαγγελία ποιημάτων.

Ώρα 7.30 μ.μ. Λαϊκός Αγώνας Δρόμου με εκκίνηση από το Δέλτα Καλαμπάκας και τερματισμό στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Θα λάβουν μέρος και αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Για λόγους ασφαλείας των αθλητών και προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακού προβλήματος η διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος θα γίνει στο χώρο του πεζοδρομίου.

Απονομή αναμνηστικών επαίνων στους δρομείς.

Κεντρική ομιλία από μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων.

Λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για δωρεάν μετάβαση θα αναχωρήσουν μπροστά από το κατάστημα Σαράφη για την Αγία Μονή στις 6.30 μ.μ. και για το Δέλτα Καλαμπάκας στις 7.00 μ.μ.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *