Διήμερη Συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΑΠΘ στα Τρίκαλα

Διήμερη Συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον Hotel», στα Τρίκαλα.

 

Στις εργασίες της Συνάντησης θα συμμετάσχουν οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ, οι Κοσμήτορες των Σχολών και η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Τις εργασίες της Συνάντησης θα διευθύνει ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

 

Στη συνάντηση θα συζητηθούν αναλυτικά η αναδιάρθρωση του Ακαδημαϊκού Χάρτη, η πρόταση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τις μελλοντικές δράσεις των Τμημάτων των Σχολών. Επίσης, θα συζητηθούν οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι δράσεις του ΑΠΘ για τους πληττόμενους φοιτητές.

 

Τις εργασίες της Συνάντησης αναμένεται να χαιρετίσουν το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και ώρα 9:30, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ΠΕ Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *