Διέθετε και ο Χίτλερ προσωπικό αεροπλάνο. Θα το φιλοξενήσετε και αυτό στον «Μύλο των Ξωτικών»;;;

Η επαίσχυντη απόφαση της διοίκησης Κωτούλα-Ράπτη για λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης της eTrikala και συνακόλουθα της Δημοτικής Αρχής, να αγοράσει και να εκθέσει μετατρέποντας σε ατραξιόν για μικρά παιδιά, το ιδιωτικό αεροπλάνο του φασίστα δικτάτορα, επίορκου πραξικοπηματία και προδότη της χώρας Παπαδόπουλου, αποτελεί πρόκλησηγια την Τρικαλινή κοινωνία.

Καθιστώντας το κουφάρι αυτού του αεροπλάνου, ιδιοκτησία της etrikala μέσω ανταλλαγής περιουσιακού στοιχείου του Δήμου, για το οποίο δαπανήθηκαν πάνω από 20.000 ευρώ για να κατασκευαστεί, αποδεικνύεται ότι εκτός από την ιστορική της μνήμη, η δημοτική αρχή έχει απωλέσει και κάθε έννοια χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος .

Και όχι μόνο αυτά.

Με τις δημόσιες δηλώσεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης και στα τοπικά μ.μ.ε., ο διευθύνων σύμβουλος της eTrikala, φέρεται να «διαφημίζει» τις ανιστόρητες ιδιότητες αυτού του κατασκευάσματος, προμοτάρονταςουσιαστικά την έλευση των απανταχού στην επικράτεια νοσταλγών της χούντας στην πόλη μας, προκειμένου να προσέλθουν ώστε να «αποτίσουν φόρο τιμής» στους απριλιανούς φασίστες πραξικοπηματίες.

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή με τον προηγούμενο της επικεφαλής είχε αρνηθεί την ονοματοδοσία δημοτικής οδού προς τιμήν του Άρη Βελουχιώτη. Αυτό το κατανοούμε στα πλαίσια της διαφορετικής αποτίμησης του ιστορικού ρόλου του καθενός.

Αλλά ότι θα αγόραζαν δαπανώντας τουλάχιστον 20.000 ευρώ και θα εξέθεταν ως κεντρικό θέμα  του φετινού «Μύλου των Ξωτικών» στα μάτια μάλιστα μικρών παιδιών το κουφάρι του ιδιωτικού αεροπλάνου του αιμοσταγή και προδότη της Κύπρου δικτάτορα Παπαδόπουλου, αυτό μόνο από επιγόνους  υμνητών της χούντας και στελεχών της ΕΠΕΝ θα μπορούσαμε να το περιμένουμε.

Το κουφάρι αυτό στάζει αίμα χιλιάδων αγωνιστών της Δημοκρατίας που πέθαναν ή βασανίστηκαν στον αγώνα ενάντια στην εφτάχρονη τυραννία, στάζει αίμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και καλό θα ήταν σε όσους το επισκέπτονται, η διοίκηση της etrikala και οι υπεύθυνοι του «Μύλου των Ξωτικών» να χορηγούν πετσέτες για να σκουπίζουν τα χέρια τους .

ΜέΡΑ25 Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *