Δημήτρης Παπαστεργίου : Ένα μεγάλο κομμάτι των εσόδων από την ελεγχόμενη στάθμευση, θα πάνε σε νοικοκυριά που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας

Στην εξόφληση ηλεκτρικού ρεύματος στους τρικαλινούς με χαμηλό εισόδημα, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου πως θα διαθέσει ένα μέρος του ποσού που θα ανακύψει από τα έσοδα της ελεγχόμενης στάθμευσης:

 

« Ένα μεγάλο κομμάτι των εσόδων που θα φέρει η ελεγχόμενη στάθμευση, περίπου το 50%, θα πάει σε χρήματα που θα διαθέσουμε για νοικοκυριά που ζούνε κάτω από το όριο της ενεργειακής φτώχειας. Συγκεκριμένα, και μέσα από την εφαρμογή που θα έχουμε για την στάθμευση, αμέσως τα χρήματα που θα εισπράττονται από εκεί θα μετατρέπονται σε κιλοβατώρες, και έπειτα θα τα διαθέσουμε στα νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη. Αυτό ως απάντηση στο για ποιο λόγο γίνεται η ελεγχόμενη στάθμευση.

Όπως και σε όλον τον κόσμο, η ελεγχόμενη στάθμευση γίνεται για να βάλεις μια τάξη στο κέντρο της πόλης. Προφανώς προκύπτουν κάποια έσοδα, όμως δεν είναι ούτε για μένα ούτε για κανέναν άλλο, είναι χρήματα που επιστρέφουν στην πόλη. Ειδικά αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να στηρίξουμε την κοινωνία και τα φτωχά νοικοκυριά.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *