Δημήτρης Παπαστεργίου : 10 Μαΐου θα εγκαινιάσουμε το Μουσείο Τσιτσάνη

Για τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη αλλά και τις επερχόμενες εκλογές μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου :

« Το Μουσείο Τσιτσάνη, το οποίο ενδέχεται να εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό στις 10 Μαΐου, έχει τελειώσει εδώ και 3-4 χρόνια. Αυτό που κατασκευάστηκε το τελευταίο εξάμηνο είναι το περιεχόμενο του Μουσείου, το οποίο πλέον είναι ένα πολύ ωραίο, σύγχρονο και διαδραστικό σε σχέση με τη μουσική Μουσείο. Αυτό θα εγκαινιάσουμε, και νομίζω θα έχει ένα ενδιαφέρον.

Όσο για το προεκλογικό κλίμα και τις αφίσες κομμάτων και υποψηφίων, θα ζητούσα να σεβαστούν τον δημόσιο χώρο, και να μην γίνει ο χαμός που γινότανε στα προηγούμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε όλα τα κόμματα, άσχετα από τον προσανατολισμό που μπορεί εγώ να έχω. Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο προφανώς και θα γίνει μια σκληρή μάχη, όπως έγινε και το ’19. Την κουβέντα αυτή την κάναμε και με τη δημοτική μας ομάδα, όπου δεν έχουμε άτομα μόνο ενός πολιτικού χώρου. Τους διευκρίνισα ότι ο καθένας μπορεί με ευπρέπεια να υποστηρίξει οποιονδήποτε πολιτικό χώρο νομίζει, και χωρίς να τσακωθούμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην κοινωνία, να κάνει ο καθένας αυτό που επιθυμεί. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και τις δικές μας εκλογές αμέσως μετά.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *