Δημήτρης Παπαστεργίου : Περιμένω η ΔΕΥΑΤ να μου εξηγήσει για ποιο λόγο όλα αυτά τα έργα τα οποία μου εισηγούνται δεν είναι αποτελεσματικά

Εξηγήσεις από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ θα ζητήσει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για τα προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους που δημιούργησε και η χθεσινή νεροποντή στην πόλη των Τρικάλων, και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα στη Λέσχη 97,6  :

« Είναι ένα ξεχωριστό θέμα αυτό της Μπάρας, έχουμε ρίξει εκεί ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ σε έργα. Και περιμένω σήμερα τη ΔΕΥΑΤ να μου εξηγήσει για ποιο λόγο όλα αυτά τα έργα τα οποία μου εισηγούνται δεν είναι αποτελεσματικά. Κάνουμε αντλιοστάσιο, νέα δίκτυα μπροστά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, περιορίζουμε μεν το πρόβλημα αλλά εμένα, και τους πολίτες κυρίως, δεν μας καλύπτει αυτό.

Θα πρέπει επιτέλους να δώσουμε οριστική λύση, φταίει η ΔΕΥΑΤ φταίω και εγώ σε αυτό γιατί είμαι επικεφαλής όλων των υπηρεσιών. Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν το παλεύουμε και δεν επενδύουμε στη Μπάρα. Όταν όμως πρέπει να πάει η Πυροσβεστική να πάρει παιδιά από το σχολείο, ναι δεν μπορεί να είσαι ικανοποιημένος. Ταλαιπωρούνται άνθρωποι επανειλημμένα, και προφανώς πρέπει να απολογηθούμε γιατί δεν έχουν λυθεί ακόμη αυτά τα ζητήματα. Μου προτείνουν λύσεις από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ που δεν δουλεύουν, οπότε πρέπει να δούμε σοβαρά τι δεν πάει καλά.

Όσον αφορά σε άλλα έργα, σήμερα θα κάνουμε ένα ακόμα έγγραφο στους εργολάβους ότι οφείλουν να τελειώσουν τα έργα, διότι εκτός από τα χρήματα του ΕΣΠΑ που θα χαθούν, θα έχουν κι εκείνοι τις κυρώσεις που ο νόμος προβλέπει. Κάποια έργα πάνε καλά, κάποια δεν πάνε καθόλου, πχ η Καρδίτσης δεν δουλεύει καθόλου. Ούτε η Καραϊσκάκη για 3 μέρες δούλεψε καθόλου. Έτσι αναγκαστικά ενημερώνουμε τον κάθε εργολάβο ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο η νομοθεσία, η οποία μιλάει για τις ποινές που έχουν οι εργολάβοι όταν δεν παραδίδουν στην ώρα τους.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *