ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ. ΑΛΕΚΟΥ

Ένας παλιός αγωνιστής σε κοινούς αγώνες και με περίσσεια αγάπη για τον τόπο του, ο κ. Μπαμπανάτσας  Νικόλαος αποδέχτηκε την πρόταση μου για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μου. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας με μεγάλη συνεισφορά στα κοινά της περιοχής του, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου της Αχελινάδας, παρουσιάζοντας αξιόλογο έργο κατά την θητεία του, έρχεται να με πλαισιώσει σε αυτό τον αγώνα. Τον  καλωσορίζω θερμά και του εύχομαι καλή επιτυχία

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΑΜΠΑΝΑΤΣΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας , είναι τιμή να σου προτείνουν να συμμετάσχεις σε ένα συνδυασμό τοπικής αυτοδιοίκησης αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες προσφοράς προς το πρόσωπο σου.

Συμμετέχω λοιπόν ενεργά στον ενωτικό Συνδυασμό  του οποίου ηγείται ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος, ένας άνθρωπος ηθικός, έμπειρος, τίμιος , καλοσυνάτος , με πάθος για τελειότητα και δύναμη ψυχής. Είναι ο πλέον  ικανός και κατάλληλος για να διοικήσει και να πάει μπροστά τον τόπο μας. Όλα αυτά τα προσόντα του, αποδεικνύονται περίτρανα στην επαφή του με τους κατοίκους των χωριών που τον αγκαλιάζουν με αγάπη και καθόλου δυσπιστία.

Πιστεύω πως οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε  μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές  για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται. Η παράταξη  η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος μας, είναι η παράταξη του σημερινού Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου, με κοινό όραμα και συνεργασία όλων  όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ.ΑΛΕΚΟΣ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *