Δαφέρμου Μαρία : Το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών στέλνει πολλαπλά μηνύματα

“Στην Καλαμπάκα βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας στη Θεσσαλία η κ.Δαφέρμου Μαρία υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα το απόγευμα σε γνωστή ταβέρνα στη πλατεία του Δημαρχείου Καλαμπάκας έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, συγγενείς, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την ομιλία της η κα. Δαφέρμου τόνισε: ότι το αποτέλεσμα των Ευρωπαϊκών εκλογών στέλνει πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό όσο και στην πορεία που θέλουμε να ακολουθήσει η ένωση τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό η ευρώπη να αλλάξει προς μια κατεύθυνση ισοτιμίας των κρατών μελών με γνώμονα την κοινωνική σύγκληση και όχι μόνο με κριτήριο την χρηματοπιστοτική επάρκεια του κάθε κράτους μέλους.

Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση της ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που θα ενισχύσει κι άλλο τις δυνάμεις του, χτίζοντας μια νέα καθαρή σχέση εμπιστοσύνης με του πολίτες, καθιερώνοντας την αντίληψη ότι η πολιτική δεν είναι το πρόβλημα αλλά ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων για μια δικαιότερη κοινωνία και ένα λειτουργικό κράτος.

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ντιντή Χρύσα και στη συνέχεια μαζί με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ασκληπιού και σε εμπορικά καταστήματα της πόλης.”

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *