Δήλωση Υποψηφιότητας στο πλευρό του Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου

Ο Δήμος μας διαθέτει το ανθρώπινο ταλέντο, πρόσωπα με γνώση και διάθεση, προσωπικότητες με όνειρα και όρεξη για προσφορά. Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στο γραφείο μου την Μαρία Τσιάρα, μία γυναίκα που αποφάσισε συνειδητά να συμμετάσχει ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση αποδεχόμενη την πρόταση μου. Την καλωσορίζω στην ομάδα μου, της εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή επιτυχία από καρδιάς. Είναι επιλογή και θέληση μου, την επόμενη πενταετία να έχω ισχυρή παρουσία γυναικών στο πλευρό μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που στο κάλεσμα μου υπάρχει τέτοια ανταπόκριση.

Δήλωση στήριξης της Μαρίας Τσιάρα  στην παράταξη του Δημάρχου

Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μου, γι’αυτόαποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω στις αξίες που έχουν οι τοπικές κοινωνίεςκαθώς και στη σημασία που έχει να ασχολούνται με τα προβλήματά τους, άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα επιλύσουν.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολοτου Δήμου Μετεώρων αποτελεί σημαντικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη του αξιότιμου δημάρχου κ. Αλέκου Θοδωρή, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα.

Όπως λέει κ ο ίδιος άλλωστε και το πιστεύω ακράδαντα, μόνο θετικά έχω να αποκομίσω στο πλάι του.

Βιογραφικό σημείωμα:

Με καταγωγή από την Καλαμπάκα, γεννημένη το 1990. Σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από το οποίο αποφοίτησα το 2014 με ειδικότητα τη «Γλωσσολογία». Κατέχω πιστοποιητικά επιμόρφωσης με θέμα την «Ειδική Αγωγή και Προαγωγή ψυχικής υγείας στο σχολικό περιβάλλον» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, καθώς και άλλα σεμινάρια με τίτλο «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠΥ, Αυτισμός».

Κατέχω άριστα την αγγλική γλώσσα ( Proficiency ofMichigan ) όπως ακόμα έχω άριστη πιστοποιημένη γνώση Η/Υ. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές, ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία διδάσκοντας για πολλά έτη σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια στην Αθήνα. Παράλληλα εργάστηκα σε δικηγορικό γραφείο, παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη.

Τέλος, αναπτύσσω ολοένα και περισσότερο έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τόπο μου, την Καλαμπάκα, ένας μοναδικός τόπος, που είναι σημείο ενδιαφέροντος καθώς τα Μετέωρα είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς,προστατευμένο από την Unesco.

Αυτή η μεγάλη αγάπη μου για τον γενέθλιο τόπο μου, η επιθυμία μου να συμβάλω στην ανάπτυξη της περιοχής, το επιχειρείν και η λατρεία μου για τον τουρισμό με ώθησαν (σε συνεργασία με την μητέρα μου Ευαγγελία  Βούλγαρη ) στην κατασκευή και διαχείριση ενός ξενώνα  με στόχο την φιλοξενία και την ανάδειξη του τόπου μας.

Είμαι υπέρμαχη του πολιτισμού, τουρισμού και του αθλητισμού καθώς είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια η ζωή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Γ. ΑΛΕΚΟΣ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *