Γ. Τρίγωνης : ένα αυτοδιοικητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να ξαναστηριχθεί από τον δικό μας πολιτικό χώρο

Σε σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης δήλωσε πως ένα αυτοδιοικητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να ξαναστηριχθεί από τον δικό τους πολιτικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα :

« Με τον Κώστα Κρεμμύδα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, βρεθήκαμε χθες και κάναμε μια συζήτηση εμείς ως νομαρχιακή με τον ίδιο και στελέχη της δημοτικής του παράταξης. Ήταν μια φιλική κουβέντα ώστε να δούμε πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα στο αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Είναι παγιωμένη η άποψη του Κώστα ότι θέλει να ηγηθεί μόνο ενός συνδυασμού με την ευρύτερη κεντροαριστερά, την έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύουμε σε μια ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, γενικά. Και για να μιλήσω  ειδικότερα, προοδευτική διακυβέρνηση, ή σύμπλευση σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, με τον υπάρχων ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει.

Η κουβέντα της αυτοδιοίκησης μόλις ξεκίνησε, είμαστε στην αρχή μιας πορείας και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.»

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *