Γ. Ηλιάδης: Το ΠΑΣΟΚ εγγυητής της θεσμικής λειτουργίας του κράτους

Τα διαχρονικά «ποτέ» του ΠΑΣΟΚ που οριοθετούν τη διαχρονικά σταθερή και υπεύθυνη πορεία της χώρας και εγγυώνται τη θεσμική λειτουργία του κράτους, ανέδειξε στην ομιλία του στην κοπή της πίτας της κομματικής οργάνωσης στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ηλιάδης.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στην ειδοποιo διαφορά του ΠΑΣΟΚ τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αναφορά στους προέδρους του, από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τη Φώφη Γεννηματά, αντιπαραβάλλοντάς τους με παρακινδυνευμένες, επιπόλαιες και αντιθεσμικές επιλογές των σημερινών ηγεσιών του «ψευτοδικομματισμού».
Ο κ. Ηλιάδης καταχειροκροτούμενος από τους συντρόφους τους, χαρακτηριστικά τόνισε: «Ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα συνεργαζόταν με τον Καμμένο. Ποτέ ο Κώστας Σημίτης δεν θα λειτουργούσε αντιθεσμικά επιχειρώντας να φιμώσει τα ΜΜΕ. Ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα έβαζε τη χώρα σε περιπέτειες διακυβεύοντας την παραμονή της στην Ε.Ε. Ποτέ ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα διανοούταν να ερμηνεύσει κατά το δοκούν το Σύνταγμα. Ποτέ η Φώφη Γεννηματά δεν θα έβαζε την ΕΥΠ να παρακολουθεί τους συνεργάτες της υπονομεύοντας την ίδια τη Δημοκρατία».
Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Το 2023 είναι ένα εκλογικό έτος τόσο ως προς τις εθνικές εκλογές όσο και ως προς τις αυτοδιοικητικές που έπονται. Θα πρέπει αυτό το έτος να μας βρει ενωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους να δώσουμε τη μάχη για την παράταξη και τη χώρα όπως κάνει ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης».
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *