Γ. Ηλιάδης : Με καλεσμένο τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα γίνει η κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε»

« Πρώτη φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για μένα, μια νέα εμπειρία μεν, αλλά να είναι έτοιμη η δημοτική αρχή για σκληρή κριτική από μεριάς μας εκεί που βλέπουμε ότι γίνεται κάτι που δεν αποσκοπεί στο καλό των πολιτών. Αυτός θα είναι ο τόνος της αντιπολίτευσης που θα κάνουμε, κάθε παρέμβαση μας θα είναι για το καλό του τόπου.

Θα κάνουμε την κοπή της πίτας του αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας μέσα στον Ιανουάριο, με καλεσμένο τον Δήμαρχο Αθηναίων τον κ. Δούκα. Έχει αποδεχθεί την πρόσκληση μας και απομένει να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

Επίσης, για το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα, έπεσε στο τραπέζι η σκέψη και το οργανώνουμε στην πορεία, να πάει η αυτοδιοικητική μας ομάδα στην Καστοριά ώστε να έχουμε εκεί την ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια θέματα. Είναι ανάγκη να είμαστε μονιασμένοι αυτοί που έχουμε εκλεγεί, να έχουμε καλές σχέσεις και να είμαστε πιο παραγωγικοί.» 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *