Γρηγορίου : Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αν θα ανοίξουμε και εμείς τα απογευματινά χειρουργεία

Την απάντηση του ιατρικού προσωπικού περιμένει ως την Παρασκευή ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνος Γρηγορίου προκειμένου και το Γ.Ν.Τ. να είναι σε θέση να προχωρήσει σε απογευματινά χειρουργεία, όπως γνωστοποίησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Είναι σαφές από το νόμο που ψηφίστηκε ότι εν δυνάμει κάθε νοσοκομείο θα μπορεί να έχει και απογευματινά χειρουργεία. Έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει η προθεσμία και για τους γιατρούς να δηλώσουν ποιοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στα απογευματινά χειρουργεία, ως τώρα έχει απαντήσει θετικά το νοσηλευτικό προσωπικό, και μέχρι την Παρασκευή θα απαντήσουν ποιοι επιθυμούνε. Από τις διερευνητικές επαφές που έκανα, υπάρχει ανταπόκριση από τους χειρουργούς και πιστεύω θα έχουμε συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες.

Συνεπώς, από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αν θα ανοίξουμε και εμείς τα απογευματινά χειρουργεία. Είναι ένα θέμα καθαρά μεταξύ ασθενών και γιατρών.

Όσο για το διαγωνισμό των διοικητών νοσοκομείων, η γραπτή εξέταση γίνεται 30-31 Μαρτίου. Εγώ με βάση την αλφαβητική σειρά δίνω τις εξετάσεις, με ερωτήσεις και απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, το επόμενο Σάββατο το πρωί.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *