Γιώργος Οικονόμου : Στο 17% εκτιμά το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Τρικάλων

Στο 17% εκτιμά το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Οικονόμου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 :

« Θεωρώ εκ των ουκ άνευ ότι στα Τρίκαλα θα έχουμε ένα πολύ καλό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ. Εκτιμώ ότι αν το ΠΑΣΟΚ έχει πανελλαδικό ποσοστό γύρω στο 12%, εμείς εδώ στο Νομό θα έχουμε 17%.

Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, και δεν θα ήθελα να συμβεί ένα τέτοιο μοντέλο ατυχίας σαν τις εκλογές του 2012. Και να γίνει όμως, είναι μέσα στη ζωή, αν με αδικήσει η τύχη και χάσω την έδρα και πάλι, ας είναι. Εμένα όμως με ενδιαφέρει πρωτίστως να κάνω εγώ τη μέγιστη προσπάθεια. Πιστέυω πως έχουμε εξαιρετικό ψηφοδέλτιο στο Νομό μας.

Είχα κλείσει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων για τις 2 Απριλίου ώστε να κάνω την κεντρική μου προεκλογική ομιλία, με φόντο των πιθανών εκλογών στις 9 Απριλίου. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα κάνω, υπό το βάρος όλης αυτής της κατάστασης. Διατηρώ το δικαίωμα να το ξαναδώ σε δέκα-δεκαπέντε μέρες, αλλά σε αυτή τη φάση ειλικρινά δεν ξέρω αν θα κάνω προεκλογική ομιλία.»

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *