Γιώργος Καρατώλος : Μπορώ να προσφέρω και ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό !!

Η συμμετοχή, είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας μας. Στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα επιλέξουμε τον  δήμο που θέλουμε, τα επόμενα χρόνια  και  τους  ανθρώπους  που  θα  είναι  η  φωνή  και  η  δύναμή  μας  στα  κέντρα  των αποφάσεων.

Στις  εκλογές  αυτές  θα   είμαι  υποψήφιος  δημοτικός  σύμβουλος  για  τον  ΔήμοΤρικκαίων,  με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση ν3″ του Δημάρχου Νίκου Σακκά.

Γιατί υποψήφιος:

Διότι θέλω να συμμετέχω, σε μια ωραία προσπάθεια στην οποία δεσμευθήκαμε, για τη δημιουργία  ενός  σύγχρονου δήμου. Ενός δήμου  ζωντανού και γεμάτουενέργεια, όπου θα φυσάει ένας αέρας δημιουργίας, πολιτισμού  και  εξέλιξης.

Γιατί με την “Επανεκκίνηση ν3” και τον Νίκο Σακκά:

Διότι ο συνδυασμός έχει ένα συγκεκριμένο και ώριμο σχέδιο για την πόλη  και  τα  χωριά  μας, που αποπνέει ρεαλισμό και στηρίζεται σε συναινέσεις.

Μπορώ  να  προσφέρω  και ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό !!  

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε χωρίς  μεγάλα  λόγια  αλλά  με  όλη  τη  δύναμη  της  ψυχής  μου, να συμβάλλω στη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας του  δήμου και  στην αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά.

Γιώργος Καρατώλος Εκπαιδευτικός 

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την  “Επανεκκίνηση ν3″ στον Δήμο Τρικκαίων.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *