Γιώργος Ηλιάδης : Το ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης και ελπίδας με Γιώργο Παπανδρέου στα Τρίκαλα

Το ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης και ελπίδας με Γιώργο Παπανδρέου στα Τρίκαλα
Το ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης και ελπίδας για πραγματική αλλαγή υποδεχόμενο, την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αρχή του πεζοδρόμου της Ασκληπιού, τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος θα δώσει την ώθηση να πάμε ακόμη πιο ψηλά.
Στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα, αυξάνοντας τις δυνάμεις μας περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα και μένει τώρα να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ ανοίγοντας το δρόμο για την ανάδειξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς ως την πραγματική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.
Δεν χρειάζεται να ζήσουμε και τα επόμενα 4 χρόνια μια από τα ιδία, μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση, που θα λειτουργεί ως χρυσός χορηγός σε μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που απαντά στις αστοχίες της μόνο με συμψηφισμούς
Υπάρχει αξιόπιστη πρόταση κι αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης για ισχυρή και προγραμματική αντιπολίτευση. Για να υπάρχει ισχυρός αντίπαλος της συντήρησης. Ισχυρός αντίπαλος στη Νέα Δημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει την αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων στα Τρίκαλα με Γιώργο Παπανδρέου και όλοι μας δίνουμε το παρών για να πάει το κόμμα ακόμη ψηλά με βουλευτική έδρα στα Τρίκαλα και ισχυρή παρουσία στην κοινωνία.
Γιώργος Ηλιάδης
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *