Για την ενασχόληση του με τα ΜΜΕ μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας Αχιλλέας Νταβέλης

Για την ενασχόληση του με τα ΜΜΕ μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας Αχιλλέας Νταβέλης:

 

« Αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι των μέσων ενημέρωσης για δυο βασικούς λόγους. Πρώτον, αν πιστεύεις βαθειά στη δημοκρατία, ένας βασικός πυλώνας αυτής είναι η ελευθεροτυπία. Υπάρχει αυτή τη στιγμή πλήρης φίμωση της ελεύθερης γνώμης και της δημοκρατικής αντίληψης. Δεύτερον, μπορεί να είμαι έξι μήνες στο χώρο των ΜΜΕ, αλλά διαπίστωσα ότι οι εργαζόμενοι εξαθλιώνονται, πουθενά αλλού δεν είχα δει τόση μαύρη εργασία παρά στα ΜΜΕ, περισσότερη και από τα ντελίβερυ.

Βρήκα λοιπόν ότι υπάρχει αυτό το επιχειρηματικό κενό στα ΜΜΕ, και κάνουμε μια προσπάθεια σε αυτό τον χώρο, προσπαθώντας να κάνουμε τη δουλειά μας καλά. Μπήκαμε σε όλα τα μέσα, διότι αν δεν έχεις μια παλέτα μέσων, δεν μπορείς να διαμορφώσεις μια σωστή άποψη.

Θα έχουμε μια καθημερινή εφημερίδα στη Λάρισα, καθώς δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια πόλη να υπάρχει μόνο μια εφημερίδα που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να διαμορφώνει την επικαιρότητα. Δεν έχω εμμονές, η Ελευθερία είναι μια παραδοσιακή εφημερίδα που θα κλείσει οσονούπω έναν αιώνα. Όμως, από εδώ και πέρα, η Ελευθερία θα παλέψει για να διατηρήσει τον θώκο της. Αν κάποιος είναι πρωταθλητής επειδή είναι μόνος του, είναι fake πρωταθλητής. Τώρα θα το δούμε που θα κατεβούμε στο τερέν αμοιβαία.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου θα παρουσιάσουμε στους φορείς και τις αρχές της Θεσσαλίας όλον το δημοσιογραφικό οργανισμό που στήνουμε  αυτούς τους μήνες. Εκεί θα γίνει και η παρουσίαση του ονόματος της νέας εφημερίδας, και την Κυριακή 03/04 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο της φύλλο.»  

Φωτο trikkipress.gr

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *