Γιάννης Χάιδος : Στόχος στην δική μου πολιτική είναι να υπηρετώ τους πολίτες

Κυρίαρχος στόχος στη δική μου πολιτική ενασχόληση είναι να υπηρετώ τους πολίτες και τα δίκαια τους, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος:

« Έχουμε σαφή θέση και έχουμε κάνει το κάλεσμα σε όλο προοδευτικό μέτωπο, και το πώς θα ανταποκριθούν τα υπόλοιπα κόμματα σε αυτό, θα δείξει και την ιστορική ευθύνη τους απέναντι στη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θεωρώ ότι θα είναι πρώτος στις εκλογές, και αυτό θα σημαίνει ότι οι πολίτες επιλέγουν τον Αλέξη Τσίπρα να ηγηθεί μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Στις περιοδείες που κάνουμε στον Νομό μας, ο κόσμος μας μεταφέρει την αγανάκτηση του, αλλά μιλούν ξεκάθαρα και για αναιμική παρουσία από τον ΣΥΡΙΖΑ στα προηγούμενα χρόνια. Ότι θα επιθυμούσαν δηλαδή η εκπροσώπηση τους να ήταν πιο μαχητική και πιο διεκδικητική. Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του προφίλ και τον τρόπο του που πολιτεύεται. Κυρίαρχος στόχος στη δική μου πολιτική ενασχόληση είναι να υπηρετώ τους πολίτες και τα δίκαια τους.

Είμαι σίγουρος πως οι πολίτες δεν θα επιλέξουν να τους εκπροσωπούν πολιτικοί αναποτελεσματικοί, ακίνδυνοι, άοσμοι και άγευστοι. Πήξαμε στην κορεκτίλα και στο  comme il faut, και χάσαμε τον δρόμο για την ουσία της πραγματικότητας. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα επιλέξουν έναν άνθρωπο που θα τους εκφράσει με μαχητικότητα, που θα βγει από τα πλαίσια που καθορίζουν τα τοπικά συμφέροντα, και να τονίσει όλα αυτά που πλήγωσαν την πόλη και τον τόπο μας, και να μην ανέχεται πλέον η κοινωνία να τους κουνά το δάχτυλο κάποιος που αντί να δίνει εξηγήσεις, τώρα κάνει προβλέψεις.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *