Γιάννης Χάιδος : Στις 21 του Μάη δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιστρέψει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους γιατι το αξίζουν…!!!

Τρίτη 2/5 το ταξίδι συνεχίζεται με επίσκεψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.
Εδώ η χαρά και η συγκίνηση μεγάλη μιας και συνάντησα ανθρώπους που γίναμε φίλοι μέσα από όσα καταφέραμε στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, μα και από τις διαφωνίες που διατυπώναμε ως αντιπολίτευση , πάντοτε με γνώμονα το καλό της περιοχής μας…

Σχεδόν τέσσερα χρόνια είχα μια αρμονική συνεργασία με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές των υπηρεσιών, κάθε φορά που χρειάστηκε να ενημερωθώ ή να λάβω περαιτέρω διευκρινήσεις για σημαντικά θέματα , λίγο πριν ψηφιστούν στις αρμόδιες επιτροπές…

Η τοπική αυτοδιοίκηση για μένα η αφετηρία που μου δίδαξε πολλά μα κυριώτερα τη συνεργασία για το καλό του τόπου και των πολιτών..

Το απόγευμα της Τρίτης συνεχίσαμε στα χωριά Κρηνίτσα Ζηλευτή και Χρυσαυγή.
Η δυνατή βροχή που μας συνόδευε η μοναδική χαρά των αγροτών , μιας και δε θα αναγκαστούνε σύντομα να ποτίσουνε τα σπαρμένα τους χωράφια.

Δυστυχώς μοναδική χαρά , γιατί η πλήρης απογοήτευση από το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει απο τα αυξημένα κόστη παραγωγής σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων που προβλέπονται για τη φετινή παραγωγή, τους οδηγεί ξεκάθαρα στον αφανισμό.

Στη Ζηλευτή το πρόγραμμα της τηλεπισκόπησης του 2015 περιέκοψε σημαντικά ποσά επιδοτήσεων αδίκως λόγω προβληματικής λήψης , αλλά και οι ενστάσεις που κατατέθηκαν απορρίφθηκαν χωρίς επιτόπια εξέταση του αιτήματος στο χωράφι.

Οι αγρότες δεν είναι αόρατοι για μας…
Δεν κάναμε όσα θέλαμε μα σίγουρα είναι για μας προτεραιότητα, οι ίδιοι και οι ζωες τους.

Στις 21 του Μάη δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιστρέψει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους γιατι το αξίζουν…!!!

Ιωάννης Χάιδος υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *