Γιάννης Χάιδος : αποκομίζω ότι οι πολίτες είναι έτοιμοι για μια πολιτική αλλαγή και να φέρουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάνω έντιμο αγώνα, δίπλα στους πολίτες και με διαχρονική πορεία, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος :

« Από την πραγματική επαφή που έχω με τον κόσμο, αποκομίζω ότι οι πολίτες είναι έτοιμοι για μια πολιτική αλλαγή και να φέρουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απογοητευμένοι οι πολίτες από την κυβέρνηση, και ξέρουν να συγκρίνουν την τωρινή κατάσταση με όσα καταφέραμε και στην προηγούμενη διακυβέρνηση μας. Ήταν αλλιώς με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και θα ξαναείναι αλλιώς και πάλι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η κοινωνία στο προσκήνιο και όχι να δουλεύουν όλα υπέρ κάποιων συμφερόντων.

Οι πολίτες θα δώσουν ποσοστά στα κόμματα, και το βράδυ των εκλογών θα δείξει τι αποφάσισαν. Ο μεγάλος εταίρος της κεντροαριστεράς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και είναι εθνικό καθήκον να δώσουμε μια μάχη με όλες τις δυνάμεις μας, με αυτό το μοντέλο πρέπει να πορευτούν όλα τα προοδευτικά κόμματα.

Εγώ ήδη από το 2019 είμαι σταθερά δίπλα στον κόσμο, στους πολίτες και σε όσο περισσότερα μέρη και χωριά είναι δυνατόν. Στην πολιτική πρέπει να έχουμε μια σταθερή πορεία, και να το δείχνουμε αυτό στους πολίτες διαχρονικά. Kάνω έναν έντιμο αγώνα,  και το αν θα εκλεγώ θα το αποφασίσουν μόνο οι ψηφοφόροι, όχι οι παράγοντες άλλων κομμάτων που κάνουν ‘δημοσκοπήσεις’ και ‘προβλέψεις’. Νομίζω ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν έναν νέο άνθρωπο που θα αγωνιστεί με μαχητικότητα και θα αναβαθμίσει την συμπολίτευση, μόλις έρθει, για τον ΣΥΡΙΖΑ.»

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *