Γιάννης Κωτούλας : Έχουμε σκέψη να κρατήσουμε τα βαγόνια του τρένου στον Μύλο

Ίσως παραμείνει στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου το βαγόνι του τρένου και μετά τη λήξη του χριστουγεννιάτικου πάρκου, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ETrikala Γιάννης Κωτούλας:

« Από αύριο αρχίζουμε να ξεστολίζουμε, σιγά σιγά, να φύγουν όσα έχουμε στήσει. Σε είκοσι μέρες περίπου θα είναι άδειο το νησάκι του Μύλου, κι έπειτα θα κάνουμε και κάποιες επισκευές.

Έχουμε πάντως και μια σκέψη να κρατήσουμε τα βαγόνια του τρένου εδώ στον Μύλο, και αν θα μπορούσε να γίνει μια πιο οργανωμένη παρουσίαση του. Σε συζήτηση με τον Σύλλογο φίλων σιδηροδρόμου, προσπαθούμε να φέρουμε και να εκθέσουμε ένα παλιό βαγόνι-automotrice, οπότε είναι μια σκέψη να δημιουργήσουμε μια τέτοια έκθεση εδώ.

Ήταν πολύ θετική η απήχηση του τρένου στον φετινό Μύλο, φάνηκε από την διάθεση του κόσμου και των παιδιών να ανεβούν και να φωτογραφηθούν.

Με τον καινούργιο και πολύ αξιόπιστο τρόπο που μετράμε φέτος, περάσαμε την επισκεψιμότητα του 1,8 εκατομμύρια κόσμου. Και νομίζω φάνηκε και μέσα στην πόλη αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που οι κριτικές όλων των ανθρώπων που έρχονται και ξανάρχονται είναι θετικές, γιατί δείχνει καλή εικόνα για την πόλη μας, αλλά και για όλη την ευρύτερη περιοχή.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *