Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Αρδάνι

Πραγματοποιήθηκε  στο Αρδάνι όπως είχε ανακοινωθεί την 21/1/2024 η γενική συνέλευση από την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αρδανίου Ελένη Τσιλιλή και των υπολοίπων μελών του τοπικού συμβουλίου καθώς και με  την ενεργό συμμετοχή των χωριανών,  κάνοντας αναφορά στα προβλήματα του χωριού και προτείνοντας τρόπους αντιμετώπισης.
Όλα όσα καταγράφηκαν  είναι πάρα πολλά.
Κάποια από αυτά έχουν δρομολογηθεί.

Συγκεκριμένα

1) Οστεοφυλάκιο μαζί με χωνευτήρι.
2) Η ανακαίνιση του ιατρείου ή η τοποθέτηση προκάτ.
3) Ο αγωγός έξω από το σπίτι της Ναυσικάς Παπαγεωργίου που συνεχώς σπάει θα αντικατασταθεί.
4) Το φρεάτιο έξω από το σπίτι του Αναγνώστου Νίκου θα φτιαχτεί.
5) Στο αθλητικό κέντρο όπου έχει γίνει κατολίσθηση μετά τον daniel, θα γίνει τοίχος αντιστήριξης όταν ο Δήμος πάρει τις αποζημιώσεις.
6) Στο τοιχίο πίσω από το κτήριο της αστυνομίας αναμένεται να περαστούν τα κάγκελα όπως επίσης να απομακρυνθεί η κολώνα του ΟΤΕ.
7) Ασφαλτοστρώσεις σε τρεις κτηνοτροφικές μονάδες (Γκουζιώτης, Τέλιος, Ζαβλανός) μετά από αίτηση των κτηνοτρόφων, στο πρόγραμμα που αφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων.
8)Έχει γίνει αίτημα για ένταξη του χωριού μας στο πρόγραμμα του βιολογικού καθαρισμού. Αναμένεται η απάντηση!
9) Υπάρχει απόφαση του ΔΣ για συγκεκριμένο χώρο όπου θα ανακοινωθεί ώστε να πετάμε μπάζα. Να μην πετάμε σε ρέματα και ποτάμια.
10) Συγκρότηση Εθελοντικής Ομάδας. Κάποιοι εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια. Καλό θα ήταν όλοι μας να είμαστε μέλη αυτής ώστε να αναδείξουμε την ομορφιά του χωριού μας και αναμένουμε την ανταπόκριση σας.
11) Γενική συνέλευση θα πραγματοποιείτε μια φορά τον χρόνο και θα προσπαθούμε να γίνετε και το καλοκαίρι μια δεύτερη !

Τέλος όπως ανέφερε η πρόεδρος :  «Ζητούμε την κατανόηση όλων και την βοήθεια σας. Θα ήθελα να πω πως ο καθένας μπορεί να βοηθήσει στην ανάδειξη και την καθαριότητα του χωριού μας, όταν ο καθένας μας αναλάβει πρωτοβουλία να έχει καθαρό το οικόπεδο του εντός και εκτός αλλά και τα οικόπεδα τα οποία έχουμε εντός του οικισμού θα πρέπει να είναι καθαρά με κομμένα τα χόρτα κτλ.

Ζητούμε την συνεργασία όλων σας και είμαστε εδώ για να λύνουμε κατά το δυνατόν τα προβλήματα σας και είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και οραματισμούς» !

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *