Γενική συνέλευση από την Εύξεινο Λέσχη Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών N. Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου του ότι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. , θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο υπόγειο του  Πνευματικού Κέντρου του δήμου Τρικκαίων, επί της Γαριβάλδη 8, με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση του απολογισμού δράσης και της διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.
2. Έγκριση των ετήσιων προϋπολογισμών και ισολογισμών εσόδων και εξόδων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις – Ομοσπονδίες.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. (καταληκτική ημερομηνία).

 

 

Για δήλωση υποψηφιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν στο email του συλλόγου pontiakostrikalon@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

 

 

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

 

Με τιμή για το Δ.Σ.

 

        Ο Πρόεδρος            Η Γραμματέας

        Κοσμάς Αποστολίδης       Νόπη Παπαδοπούλου

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *