Βραβείο GRAND GOLD για το νερό ΔΟΥΜΠΙΑ από τον Διεθνή Οργανισμό Monde Selection

Την κορυφή των διακρίσεων κατέκτησε το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ, στον Διεθνή Διαγωνισμό Monde SelectionWorld Quality Awards 2023.

Οι ανάλαφρες φυσαλίδες, η φρεσκάδα και η καθαρότητα του, βασικές αξίες του προϊόντος αλλά και της εταιρείας, που αποτυπώνονται στη μίνιμαλαισθητική της νέας γυάλινης φιάλης, του χάρισαν το GRAND GOLD βραβείο.

Η ΔΟΥΜΠΙΑ, που αναβλύζει από την περίφημη πηγή των Αγίων Αποστόλων, σε περιοχή Natura στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, είναι το πρώτο Ελληνικό γαστρονομικό νερό της αγοράς, προικισμένο από τη φύση, με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλα πολύτιμα μέταλλα .

Προστατευμένο μέσα στα πετρώματα της πηγής του, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ παρουσιάζει διαχρονικά σταθερή ποιότητα και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας των φυσικών μεταλλικών νερών, όσον αφορά τα φυσικοχημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του.

Το βραβείο GRAND GOLD ήρθε για να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως η υψηλή ποιότητα, ειδοποιό χαρακτηριστικό της εταιρείας ΔΟΥΜΠΙΑ , εκτιμάται, ξεχωρίζει και επιβραβεύεται!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *